Ervaringen - Praktijk Gerdez

Ervaringen

Hier vind je de verschillende ervaringen van cliënten met Praktijk Gerdez.

"Praktijk Gerdez kon het intelligentie onderzoek in korte tijd toch uitgebreid uitvoeren. Het onderzoek deed ons kind recht en we kregen goede adviezen voor de thuissituatie en op school. School begrijpt haar nu beter en dit komt ons kind ten goede."
Reactie van ouders
"Eindelijk iemand die echt ziet wat ik kan en in mij heb. In een fijne en rustige ruimte waar de tijd voor je genomen wordt."
Reactie jeugdige
"Wij zochten met spoed iemand die psychologisch onderzoek kon verrichten bij onze 15 jarige dochter, die heel slim is maar toch faalde op school vanwege enorme aandachtsproblemen. Iris was bereid om op zeer kort termijn een onderzoek te plannen, om tegemoet te komen aan de eisen vanuit school. Ze communiceert helder en snel. Haar bejegening van onze dochter was top en het werk dat ze afleverde was vervolgens zeer grondig; wij kwamen voor ADHD onderzoek maar er werd naar de hele persoon gekeken en het onderzoek was beduidend breder. Hierdoor hebben wij onze dochter echt beter leren begrijpen, wat voor ons als ouders heel waardevol is. Het onderzoek zelf was zoals gezegd zeer gedegen en uitgebreid en de rapportage van hoge kwaliteit. En aangezien ik al 20 jaar als GZ-psycholoog werk, kan ik het weten!
Reactie van ouder
"We zijn heel blij met de samenwerking met praktijk Gerdez. Op dit moment hebben we hier drie cliënten in behandeling en ik zal praktijk Gerdez zeker aanbevelen. Vanwege maatwerk dat geboden wordt, het zorgvuldig uitgevoerde onderzoek incl. praktische adviezen, het prettige contact en het ongedwongen karakter. Iris sluit goed aan bij de cliënten en kan daarin goed schakelen."
Reactie van een gezinshuis
"De samenwerking is heel prettig, er wordt zorgvuldig afgestemd en gehandeld, goede adviezen, goede behandeling, mijn zoon is ook tevreden met de ondersteuning, een goede match."
Reactie van ouder en jeugdige
"De hulpvragen zijn allemaal aan bod gekomen in het onderzoek. Erg blij met de ruimdenkende blik en zorgvuldigheid waarmee het onderzoek is behandeld. Ook de vlotte communicatie was erg helpend om op tijd de resultaten van het onderzoek af te kunnen ronden voor het vervolgonderwijs. Idem voor de bruikbare tips en adviezen."
Reactie van ouder
"Fijn contact, fijn mens, gedegen onderzoek. Zeer tevreden."
Reactie van ouder